Bemutatkozás
Az alkotás folyamata
Galéria
Árképzés
Kapcsolat

Árképzés

Mindenkinek más igényei vannak egy kertben, ezért természetesen eltérő az egyes kertek tervezésének ára is. A tervezés árát a tervezendő terület nagysága, a terv kidolgozottságának szintje és persze az egyéni igények jelentősen befolyásolják.

Tervdokumentáció állandó részei:

A jól összeállított tervdokumentáció minden olyan szükséges információt tartalmaz, ami az Ön kertjének kialakításához szükséges. A legfontosabb és kihagyhatatlan elemeket ezért minden esetben egyben készítjük el.
Így először képes kertépítészeti tablótervet állítunk össze ötleteinkből kertjének ideális kialakításához.
Külön növénykiültetési tervlapon pontosan megtervezzük az egyes növények helyét, fajtáját, a kívánt összkép eléréséhez.
Ami pedig nagyon fontos! Tervezői költségbecslést adunk Önnek már ebben a fázisban, hogy a megvalósítás előre tervezhető legyen!
Mivel a szó elszáll, az írás viszont megmarad, minderről leiratot készítünk, hogy támpontot adjon a kivitelezéshez.
Aki szeretné kertjét saját maga megépíteni, annak mindez már elegendő segítség a sikerhez! Hiszen az a célunk hogy ott segítsünk, ahol szükség van ránk.

Opcionális tervek:

Számos esetben azonban a terepadottságok illetve a Megrendelői igények összetettsége további felmérések, vizsgálatok, tervek, részletrajzok, elkészítését igényli.
Amikor nem áll rendelkezésre tervrajz az ingatlanról, akkor kertfelmérés kell megelőzze a tervezési fázist.
A terepadottságok olykor nagy fejtörést okoznak. Ennek megoldásaként tereprendezési tervet készítünk.
Amennyiben Ön a személyes értékrendjét szeretné látni a kocsi beállóján vagy egyéb burkolatokon, akkor a burkolatépítési tervre kell hagyatkozni.
A kert állagának megóvásában jelent megoldást egy öntözőrendszer telepítése. A jó locsolórendszer ugyanúgy terv alapján készül, mint bármi más komoly dolog az életünkben. Ezért szükséges az automata öntözőrendszer tervezése, legyen vezetékes vízhálózatról, fúrt kútról vagy esővízgyűjtő ciszternáról működtetve.
Nagy hangsúlyt helyezünk a hangulatos, dekoratív, de ugyanakkor energiatakarékos kerti világítás kialakítására. Ennek átlátásához ad segítséget a kerti világítás terve.
Mindezeken felül egyes kivitelezési megoldások további részletrajzokat igényelnek.
A látványterv pedig segíti Megrendelőinket az összkép elképzelésében.
Így tudjuk kertjének megvalósításában maximálisan segíteni.

Ezen felül:

Kertépítészeti szaktanácsadást nyújtunk mindazoknak, akik egy beszélgetés keretén belül szeretnének választ kapni felmerült problémáikra.
Illetve felajánljuk kiszállásunkat az ország bármely pontjára, vagy akár azon túl is.