Bemutatkozás
Az alkotás folyamata
Galéria
Árképzés
Kapcsolat

Bemutatkozás

Üdvözöljük Kerttervező irodánk honlapján!

Sokéves kertépítési gyakorlatunk után elégedett ügyfeleink és a felmerülő igények kiszolgálására megnyitottuk első Kerttervező irodánkat 2009. áprilisában Érden.

Az 1994-es cégalapítás óta rendszeres kerttervezői és kertépítési munkáink hazai tapasztalata mellett fontosnak tartjuk, hogy a Nyugat-Európai trendek is helyet kaphassanak kertjeinkben! Rendszeres hazai és külföldi szakmai továbbképzéseink eredményét elégedett ügyfeleink sora bizonyítja, hiszen kész álomkertjeiket büszkén osztják meg referenciaként az érdeklődőkkel.

Örömmel vágtunk bele tehát egy önálló kerttervező iroda létesítésébe, mivel a tapasztalatok azt mutatták, hogy egyre több olyan megrendelés érkezik hozzánk, amiben igazán személyre szabott, egyedi és minőségi kertek megálmodására, tervezésére kérnek fel minket. Ennek alapfeltétele a jó személyes kapcsolat Ügyfeleinkkel, hiszen megfelelő kommunikáció nélkül csak sablonkertek készítésére van mód!

Az első koncepcióktól akár egészen a kivitelezésig szívvel-lélekkel dolgozunk azon, hogy kertje – legyen akár aprócska, vagy tágas, legyen akár egy intim belső udvar, egy szelet kis előkert, de akár egy kisebb birtok – olyan legyen, amilyet mindig is álmodott! Sokszor kopár területtel van dolgunk, sokszor pedig meglévő kertet kell átalakítanunk. Változatos stílusban tervezünk, legyen akár modern, akár hagyományos falusi, vagy Mediterrán, távol keleti, esetleg romantikus angolkert, vagy klasszikus, követjük Ügyfeleink elképzelését, és igazítjuk azt a ház belső és külső megjelenéséhez. Kattintson erre a linkre, és nézze meg, hogyan is zajlik a közös alkotás folyamata!

Filózófiánk, hogy a kert legyen házunk része, kiegészítése, melyet mint ’nyári nappali’-t használhatunk. Ügyfeleink mondják, hogy megújult kertjük egyben életüket is megváltoztatja: a mindig is álmodott környezet új szokásokra, új tevékenységekre csábít, és legtöbbjük meglepődve tapasztalja, hogy az eddig szinte használatlan kert hirtelen életük részévé, életformájukká válik!

Az egyedi megbízásokba mindig kíváncsian vágunk bele, hiszen minden egyes kert egy újabb kihívás, hogy valami egyedülállót, igényeset alkossunk, s végül Megrendelőinkkel együtt örüljünk és gyönyörködjünk a közösen teremtett Alkotás felett!

Várjuk Önt is Ügyfeleink körébe,
vegye fel velünk a kapcsolatot!