Pfundtner Szilvia

2011-ben kezdtem el pszichológiát tanulni, és 2013 óta foglalkozom energiakezelésekkel, először a pránanadi, majd az access bars, végül a kineziológia került be az életembe. Mint minden útján haladó, én is csak a saját feladataimat szerettem volna megoldani, jól megélni, de úgy hozta a sors, hogy másoknak is segíthettem, segíthetek. 2021-ben pedig természetgyógyász vizsgát tettem kineziológia szakiránnyal.
Néhány szó a segítő módszerekről…

Access bars: egy gyengéd, érintés alapú módszer a bárok segítségével. A bárok 32 pontot jelentenek a fejen. Érintés hatására a bárok elkezdenek futni és olyan változásokat generálnak az energiamezőben, amik jó hatással vannak az élet minden területére. 

Kineziológia: holisztikus szemléletű gyógymód, amely az érzelmi stresszek feloldásával a test energiarendszerét harmonizálja és beindítja annak öngyógyító működését. Világszerte elterjedt alternatív módszer, amely az izomtesztelést használja segítségül a terápia során. 

Pránanadi: egy ősi harmonizáló és személyiségfejlesztő módszer, ami a test energiaegyensúlyának helyreállítását segíti. Életfolyamatokat támogat és elősegíti az önmegismerést. 

 Kabbala: számmisztikára épülő elemzés a születési név és a születési dátum alapján. A kabbala megmutatja, hogy milyen feladatokkal éljük az életünket és ehhez milyen tudással rendelkezünk, valamint mi vár még elsajátításra.

Amiben segíthetek a fenti módszerek alkalmazásával:

-    Személyiség-, készség-, és képességfejlesztés

-    Élethelyzetelakadások, blokkoldások, életkori krízisek

-    Gyerekkori problémák, tanulási nehézségek, koncentrációs zavar

-    Test energetikai helyzetének kiegyensúlyozása, immunerősítés

-    Stresszkezelés

 

KAPCSOLAT

Telefon: +36306201010

E-mail cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Cím: Páty, Május 1 utca 76.